En aquesta pàgina es pot localitzar les parròquies de la nostra comunitat (Església Ortodoxa Espanyola, Patriarcat de Sèrbia) en un mapa interactiu. Amb un clic sobre la creu obtindrà les dades bàsiques. A més, clicant sobre qualsevol altra zona del mapa la imatge s'acostarà (*zoom) i així podrà veure la ubicació més detalladament. En la part inferior trobarà l'enllaç a la pàgina Orthodox World amb el mapa interactiu de totes les parròquies dels patriarcats presents a Espanya. En qualsevol cas, el llistat pot no estar actualitzat i sempre li recomanem contactar amb les diòcesis.


Per a veure el llistat de les parròquies de l'Església Ortodoxa Espanyola, consultar la secció en el menú: Parròquies a Espanya -> La nostra Diòcesi (Eparquia):


Link


Per a veure les pàgines web d'altres diòcesis ortodoxes amb els llistats de parròquies, consultar la secció en el menú: Parròquies a Espanya -> Altres Diòcesis (Eparquies):


Link
Para ver mapa con todas parroquias en España (de todos patriarcados ortodoxos) puede visitar la página de Orthodox World: